Web Design

Pitate se zašto vam je potrebana web prezentacija?

Živimo u vremenu gdje je internet postao svakodnevnica. Danas su rjetke kuće, a da ne spominjemo kompanije koje nemaju pristup internetu. Ljudi se sve više oslanjaju na internet. Živimo u vremenu kada svi žure. Niko više ne ide na "slijepo" u kupovinu, na odmor... Prije polaska u kupovinu se informišu o prodajnim mjestima, njihovim lokacijama, cjenama, ponudama, radnom vremenu, mnogi čak naručuju i kupuju preko interneta. Kada planiraju odmor informišu se o mjestima, smještaju, cijenama...
 
Ako ne nađu informacije o vama na internetu, male su šanse da će uopšte da vas nađu, a ako i čuju za vas male su šanse da će da vas kontaktiraju jer ne znaju kako da vas kontaktiraju, ne znaju šta nudite, ne znaju vaše reference... Mozda će neko iz komšiluka da dođe do vas da se raspita, da pogleda na vratima radno vrijeme, a možda će jednostavno sve da dogovori preko interneta sa nekom od vaše konkurencije. Ukratko, ako vas nema na internetu vi ne postojite u savremenom poslovnom svijetu. Vi se upravo informišete o nama, šta nudimo, na koji način, šta smo radili i ako se odlučite da smo baš mi oni koje trebate jednim klikom će te da saznate našu adresu, email, telefon ili jednostavno da nas kontaktirate putem forme na sajtu. U poslovnom svijetu email pošta je zamjenila telefone. Ako vam je potrebno više informacija uvijek mozete da pošaljete mail na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . Da, danas svaka malo ozbiljnija kompanija ima mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i tu pogodnost dobijate pravljenjem sajta. Pitate se zašto? Zato što u poslovnom svijetu izgledaju mnogo ozbiljnije nego sa mailom Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , zar ne?

Proces izrade sajta?

U izradi sajta prolazimo kroz nekoliko koraka da bi smo vam dostavili najbolji mogući proizvod koji odgovara vašim potrebama i željama:

  1.  Prvi korak (prvi radni sastanak koji je najvažniji i od koga zavisi koliko brzo i koliko tačno će biti ostvarena vaša ideja)
   • Ukoliko je potrebno, održati ćemo vam predavanje o tehnologijama izrade sajta, domenu, hostingu, pretraživačima i ostalom što je potrebno da znate o izradi i funkcionisanju web sajta.
   • Dogovaramo tacan cilj i svrhu sajta
   • Dogovaramo koncept, dizajn sajta i tehnologije na koji će se sajt oslanjati
   • Pomažemo vam pri izboru domena i hostinga
   • Određujemo cijenu izrade sajta
  2. Drugi korak (drugi radni sastanak na kome vam prikazujemo prototip sajta i na kojem nam vi ukazujete na eventualne izmjene i dodatne želje)
   • Pokazujemo vam protorip, kako će Vaš sajt da izgleda
  3. Treći korak
   • Ukoliko smo uspješno uradili prva dva koraka, počinjemo sa izradom web aplikacije.

Cijena i vrijeme izrade sajta zavise od platforme, kompleksnosti i veličine sajta.

Šta Vam nudimo?

Matrix web tim, sa dugogodišnjim iskustvom u izradi web orijentisanih aplikacija, će da vam pomogne u realizaciji vaše ideje na najbolji mogući način ili ako nemate ideju sa vama da osmisli i realizuje čitav projekat. Nudimo izradu sajtova na platformama kao što su: Joomla, WordPress, MODx, Flash ili izradu cms-ova posebno namjenjenih vašim potrebama koristeći tehnologije PHP, HTML 5, CSS 3, MySQL...

Pogledajte neke od naših radova: