Fiskalni sistemi

Matcomp Fiskalni SistemiZakon o fiskalizaciji je donio velike promjene u svakodnevnom poslovanju i stavio preduzeća pred niz izazova. Od izbora pravog sistema, preko promjena u postojećem ERP-softveru, do izbora partnera koji će svojim
znanjem i iskustvom garantovati najbezbolniji mogući prelaz i kasnije nesmetano korištenje fiskalnog sistema.

Matrix Computers posjeduje jedinstven spoj znanja i iskustva koji garantuje vrhunski kvalitet usluge svim korisnicima fiskalnih sistema.

Naše dugogodišnje iskustvo sa sistemima za naplatu, kasama u maloprodaji te našim izvedbama softvera su garancija da ćemo razumjeti zahtjeve vašeg poslovanja i ponuditi fiskalni sistem koji optimalno zadovoljava vaše potrebe.

Naša servisna organizacija ima dugogodišnje iskustvo u održavanju i servisiranju sistema koji moraju raditi non-stop, 24 sata dnevno, 7 dana semično. Mi razumijemo koliko je vama važan svaki minut poslovanja koji izgubite jer neki dio opreme nije ispravan. Matrix Computers, zahvaljujući servisnom i certifikovanom timu, te jedinstvenoj brizi za svakog korisnika, može smanjiti izgubljeno vrijeme i novac na minimum.
Mi smo ovlašteni prodavac i servisni centar za fiskalne uređaje proizvođača Mikroelektronika, Digit i Galeb.

U našoj ponudi imamo kompletan asortiman fiskalnih uređaja i prateće opreme.